Site de vanzare, cu pagina de Facebook si Instagram , pentru mai multe detalii : 0742213550

Termeni si conditii

Folosind site-ul www.caravanadevinuri.ro (denumit in continuare si Caravana de vinuri), sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.caravanadevinuri.ro.

www. caravanadevinuri.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

 

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www. caravanadevinuri.ro.

Acest site este proprietatea S.C. IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP

MANAGEMENT S.R.L. (numita in continuare Ideal) care il intretine si il administreaza:

S.C. IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT S.R.L.

loc. Lemnia nr. 116, jud. Covasna

Reg. Com.: J14/177/2013

CUI: RO32149990

IBAN LEI: RO40 RZBR 0000 0600 1592 2223

Banca: Raiffeisen, sucursala Targu Seciesc, jud. Covasna

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

 

Colectarea de informatii personale

CARAVANADEVINURI.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de caravanadevinuri.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

CARAVANADEVINURI.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. CARAVANADEVINURI.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

 

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de CARAVANADEVINURI.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. CARAVANADEVINURI.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

 

Hyperlink-uri si alte site-uri

CARAVANADEVINURI.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea CARAVANADEVINURI nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

 

Greseli de tiparire

CARAVANADEVINURI.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, CARAVANADEVINURI.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

CARAVANADEVINURI.ro nu este destinat persoanelor cu varsta sub 18 ani. Acestea, nu au dreptul de a trimite sau posta informatii in CARAVANADEVINURI.ro, de orice natura.

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului CARAVANADEVINURI.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. CARAVANADEVINURI.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale neconcordante ale preturilor eronat afisate, caz in care comanda nu va fi onorata din cauza unor astfel de erori, CARAVANADEVINURI.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

Plata produselor

Produsele comandate raman proprietatea CARAVANADEVINURI pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face:

– ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice)

– prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).

– on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)

 

Plata Online prin Raiffeisen Bank/Plationline.ro

Magazinul online foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2-12 rate fara dobanda.

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

  • Raiffeisen Bank Standard
  • Raiffeisen Bank Vodafone
  • Raiffeisen Bank eMag
  • Raiffeisen Bank Gold
  • Raiffeisen Bank World

Cum functioneaza facilitatea „Rate fara dobanda”

  • Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit, maxim 12 rate fara dobanda’;
  • Efectuezi plata propriu-zisa;
  • Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
  • Rambursezirata lunara la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link:  www.raiffeisen.ro/rate-fara-dobanda.

 

Livrarea produselor

Produsele comandate se pot livra in tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul special pentru sticle si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Consumatorul va trebui sa completeze Formularul de retur si sa ne trimita in cel mult 14 zile calendarisitice de la achizitionare, daca doreste returnarea produsului. CARAVANADEVINURI.ro. va retrimite consumatorului banii pe produsul achizitionat in termen de 14 zile de la trimiterea formularului de retur, dar numai dupa innapoierea produsului in cauza.

 

Livrarea comenzilor se face:

GRATUIT la adresa mentionata in comanda, daca valoarea (cu TVA) depaseste 200 RON. Costul transportului (pentru comenzi sub 200 RON) este de 35 RON (TVA inclus). In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul CARAVANADEVINURI.ro.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat. In cazul in care nu preluati comanda, CARAVANADEVINURI.ro pastreaza dreptul de a anula comanda Dvs. In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

 

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda speciala (comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.). Acesta clauza se aplica conform art. 16 lit. g) din O.G. 34/2014  – furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla –  in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se, daca este cazul si definitiile cuprinse in art. 2 din O.G. 34/2014. In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara nici un cost suplimentar din partea clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

In cazul in care Clientul/Consumator decide sa se retraga din Contract, acesta va putea descarca online formularul de retur.

Descarca: Formular de retur

Termenul de valabilitate si garantia

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate si garantie oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

 

Date personale

Pe site-ul https://www. CARAVANADEVINURI.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. CARAVANADEVINURI nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre https://www. CARAVANADEVINURI.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Securitatea informatiilor

CARAVANADEVINURI garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. CARAVANADEVINURI nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de https://www. CARAVANADEVINURI.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, CARAVANADEVINURI nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

 

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. CARAVANADEVINURI nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta CARAVANADEVINURI in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de societatea CARAVANADEVINURI, dar nu si alte despagubiri.

CARAVANADEVINURI nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, CARAVANADEVINURI isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi inapoi banii incasati de societatea CARAVANA DE VINURI pentru respectiva comanda.

 

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor

CARAVANA DE VINURI nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei CARAVANA DE VINURI si a partenerilor sai si a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul https://www.CARAVANA DE VINURI.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.

CARAVANA DE VINURI nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care CARAVANA DE VINURI nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

CARAVANA DE VINURI nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

De asemenea, CARAVANA DE VINURI nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

CARAVANA DE VINURI nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Nu raspundem pentru nici o paguba de-a voastra, de orice fel.

 

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. CARAVANA DE VINURI va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre CARAVANA DE VINURI.

 

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.CARAVANADEVINURI.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe acel amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin intermediul instantelor judecatoresti competente. Hotararea judecatoreasca este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

 

Daune la transport

Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la sales@caravanadevinuri.ro CARAVANA DE VINURI returneaza contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

 

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.CARAVANA DE VINURI.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea CARAVANA DE VINURI si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CARAVANA DE VINURI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. CARAVANA DE VINURI.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

 

Parteneri

CARAVANA DE VINURI are contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

Cum stiti daca informatiile de pe credit cardul dvs sunt in siguranta?

Pentru a fi siguri ca ati accesat serverul nostru de securitate, inainte de a introduce informatii financiare cu caracter privat, verificati in coltul din stanga jos al browserului dvs. In cazul in care vedeti o cheie nedesfacuta sau o incuietoare inchisa (depinde de browserul pe care il aveti dvs), atunci sistemul SSL este activ. Ca sa repetati verificarea sistemului de siguranta, uitati-va la URL-ul sau linia de locatie a browserului dvs. In cazul in care ati accesat un server de securitate, primele caractere din adresa ar trebui sa se modifice de la “http” la”https”.

Anumite versiuni de browsere si anumite firewall-uri nu permit comunicarea prin intermediul serverelor de securitate pe care le folosim noi pentru a procesa comenzi la magazin. In cazul in care nu puteti accesa serverul de securitate, indiferent din ce motiv, va rugam sa ne transmiteti comanda dvs prin e-mail la sales@caravanadevinuri.ro. Reprezentantii serviciului nostru de suport clienti va vor acorda asistenta de care aveti nevoie.

 

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. CARAVANA DE VINURI nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la sales@caravanadevinuri.ro

 

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.