Site de vanzare, cu pagina de Facebook si Instagram , pentru mai multe detalii : 0742213550

Protectia datelor cu caracter personal

1. www.caravanadevinuri.ro este proprietate a S.C. IDEAL CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT S.R.L., cu sediul in loc. Lemnia nr. 116, jud. Covasna, si este inregistrata nr. Reg.Com J14/177/2013, CUI RO32149990. Cont bancar

2. Conform cerintelor Legii nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Caravana de vinuri are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

3. Scopul colectarii datelor este:
• informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
• trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
• de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

4. Prin inscrierea cu adresa de e-mail si completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Caravana de vinuri, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 19550, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 3.

5. Prin citirea Documentului ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 190//2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European.

6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: loc. Lemnia nr. 116, jud. Covasna, in atentia S.C. Ideal Customer Relationship Management  S.R.L., iti poti exercita, in mod gratuit, dreptul de a solicita o data pe an sa ti se confirme faptul ca datele tale personale sunt sau nu procesate.

7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: loc. Lemnia nr. 116, jud. Covasna, in atentia S.C. Ideal Customer Relationship Management  S.R.L., iti poti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European, in special a datelor incomplete sau inexacte;

7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European;

7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

8. De asemenea, Caravana de vinuri poate furniza datele cu caracter personal ale Clientului/Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 3.